Hoaxland 3D News

Hoaxland zoekt commerciele partner | 12.08.2019

HOAXLAND is een creatief agentschap met 18 jaar ervaring in het creëren van visuele concepten, mascottes, 2D en 3D animatievideo’s. Een waardegedreven en menselijke aanpak vormt de draaischijf van onze organisatie.

 

We zijn op zoek naar een freelancer die zich in ons DNA herkent en dit perfect weet te matchen met bedrijven die een gelijkaardig DNA in zich dragen.

 

Jouw profiel

  • Je loopt over van geluk als je een DNA-match gevonden hebt
  • Je bent doel- en resultaatsgericht, efficiënt en gefocust
  • Je bent sociaal- en contactvaardig en weet als geen ander hoe je mensen moet overtuigen. Je bent verbaal niet te overtreffen, jouw meerdere moet nog geboren worden
  • Je bent enthousiast, proactief, ondernemend, no-nonsense en flexibel
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en straalt vertrouwen en karakter uit
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen wagen
  • Je werkt als freelancer en bent bereid op percentage te werken.

 

Ons aanbod

We bieden geen vast salaris maar verlonen op basis van commissie. Jouw verloning bestaat uit een vast percentage op de inkomsten van de opdrachten die je zelf hebt binnengehaald. Er is geen vast week-of uurschema. Je deelt zelf jouw werkweek in. We zien jouw liever niet op kantoor, want elk uur bij ons is een uur dat je niet op de baan bent om ons verhaal uit te dragen. Toch zorgen we voor een face-to-face onderhoud op regelmatige basis, in de eerste plaats omdat we toffe mensen zijn en ook wel een beetje om jouw vorderingen te horen. Sowieso verwachten we een tweewekelijkse korte schriftelijke rapportering. Vergoeding van onkosten is bespreekbaar. Indien je dat wenst, kan je gebruik maken van onze faciliteiten voor jouw andere opdrachten.

 

Ruik je wat we willen en begin je spontaan te saliveren na het lezen van deze vacature, kom dan gerust eens snuffelen of ons DNA met dat van jou matcht. Bij interesse graag een mailtje op projectmanager@hoaxland.be

Tags: No tags available

« Overview